In Sirolo, the restaurant Locanda Rocco offers seafood, meat and vegetarian cuisine, inspired by tradition, but with a modern twist.
The menu varies according to the seasonal availability of ingredients and the catch of the day.
Locanda Rocco's wine list features local wines, national and international labels, special attention is paid to organic and biodynamic wines of small vineyards.
Menù
Fedelini freddi, crema di cavolfiore, seppia, caviale rosso russo
Il crudo
Crema di patate, carciofo e calamaretti pennini
Sirolo – Marsiglia, piccola zuppa
Gobbi in umido
Polenta con raguse in porchetta
Ruote pazze Cavalieri con broccoletti, vongole, seppie, bottarga
Cappelletti in brodo di cappone
Frittura di mare globale
Pescato del giorno al vapore, cavolo romanesco, maionese, bottarga
Ricciola, crema di sedano rapa e gobbi fritti
Scampi alla catalana
Il lallesso
Sigaro di crema bruciata con mousse al gianduia
Biscotti caldi con crema al Varnelli